Voor u als werkgever

Wilt u een vacature plaatsen? Maak dan eerst een account aan. Vervolgens kunt u een vacature aanmaken onder ‘Vacature plaatsen’. Dat gaat heel simpel: vul alle van toepassing zijnde velden in. Vervolgens klikt u op ‘preview’. U ziet nu hoe uw vacature straks op de site komt te staan. Vervolgens kunt u nog wijzigingen aanbrengen of de vacature indienen. Nadat u de vacature ingediend heeft, kijken wij of er geen rare dingen in staan, met andere woorden: of het om een serieuze vacature gaat. Na goedkeuring wordt uw vacature geplaatst.

In het menu onder ‘mijn account’, vindt u een kopje ‘mijn vacatures’. Hier ziet u een overzicht van de vacatures die u geplaatst heeft en of er sollicitaties zijn binnengekomen. U heeft hier ook de mogelijkheid de vacature te wijzigen, aan te geven of de vacature vervuld is en de vacature te verwijderen.

Voor u als werkzoekende

Wilt u uw cv plaatsen? Maak dan eerst een account aan. Daarna kunt u onder ‘CV plaatsen’ een cv aanmaken. Als u een LinkedIn-account heeft, kunt u ook uw LinkedIn profiel downloaden. Als u klaar bent, klikt u op ‘Preview’. U krijgt dan uw cv te zien zoals die straks op de site komt. U kunt dan eventueel nog wat wijzigen. Bent u tevreden, kies dan ‘Indienen’. Uw cv wordt dan door ons bekeken om te controleren of er geen ‘rare’ dingen in staan. Na goedkeuring wordt uw cv geplaatst. Uw cv kan alleen worden ingezien door bedrijven die een account hebben aangemaakt.

In het menu onder ‘Mijn account’ vindt u een kopje ‘mijn Alerts’. Hier kunt u een alert aanmaken. Dat betekent dat u automatisch een e-mail ontvangt als er een vacature verschijnt met bepaalde door u gewenste kenmerken. Bijvoorbeeld een parttime functie in Gelderland in de tuinbouw. U kunt natuurlijk ook zelf naar een vacature zoeken onder de kop Vacatures. Onder het kopje ‘Meer’ en dan ‘Bedrijven’ kunt u naar vacatures van een bepaald bedrijf zoeken.