Over Hosmus Synergie B.V.

Hosmus Synergie is een professionele en groeiende organisatie gespecialiseerd in Bedrijfsgeneeskundige consultancy, en wij zijn op zoek naar uitbreiding voor ons team.

Bij ons werken momenteel twee bedrijfsartsen & één senior coassistent die worden ondersteund door het secretariaat. De organisatie is volop in ontwikkeling waardoor wij een Register Casemanager zoeken die mee wil bouwen aan de strategie, ambities en (kwaliteit van) dienstverlening.

Over Hosmus Synergie:

Vanzelfsprekend is verzuim een onderdeel van de bedrijfsvoering, maar wij denken graag groter waardoor wij veel meer zijn voor onze relaties: een proactieve samenwerkingspartner. Je maakt goede analyses, legt verbanden en speelt in op de vraag, behoefte en situatie van de klant. Je bent een vakbekwame casemanager, die in mogelijkheden denkt, flexibel, professioneel en gepassioneerd is. Voorts beschik je over een zakelijke attitude met een warm hart en je kunt je profileren in een hecht en klein team.

Onze kernwaarden zijn weer te geven als: maatwerk, respect, gelijkwaardigheid, integriteit zonder compromis, resultaatgericht met visie, daadkracht, verantwoordelijkheid nemen, buiten gebaande paden durven lopen.

  • Register Casemanager

    Hosmus Synergie B.V.
    • Part Time
    • 2 weken geleden geplaatst