Over Talent & Pro

HALLO, WIJ ZIJN TALENT&PRO

FINANCIËLE DETACHERINGSSPECIALIST MET FOCUS OP JOUW ONTWIKKELING
Dat lijken mooie woorden, maar via een traineeship van Talent&Pro leer je twee keer sneller dan in een vaste baan. Je bouwt dus in korte tijd bij de grootste opdrachtgevers in de financiële dienstverlening heel veel werkervaring op. Wij begeleiden je en helpen je om alles uit jezelf en je carrière te halen.

TALENTONTWIKKELING BIJ TALENT&PRO
Eén woord: talentontwikkeling. Of je nu net bent afgestudeerd of al een tijdje aan de slag bent, we weten zeker dat jij meer te bieden hebt dan je zelf denkt. Als starter begin je met een veelzijdig traineeship van 2 jaar waarna je kunt doorstromen als Professional. Daarna ga je door met het ontwikkeltraject en blijven we je continu uitdagen om op alle fronten steeds beter te worden in je vak. Ook tijdens dit ontwikkeltraject word je nog gecoacht door een van onze People Managers en kun je met een breed aanbod aan trainingen en opleidingen je skillset uitbreiden.

Talent&Pro bestaat voor 100% uit meer dan 1000 ambitieuze collega’s die niet bang zijn om zichzelf uit te dagen. Omdat er meer in het leven is dan werken nodigen we je ook uit voor leuke evenementen, de Roparun en onze jaarlijkse skitrip. Work hard, play hard!

  • Casemanager Verzuim (intern)

    Talent & Pro FINANCIËLE DETACHERINGSSPECIALIST MET FOCUS OP JOUW ONTWIKKELING
    • Full Time
    • 3 weken geleden geplaatst